fbpx

Kovčki za malčke

Otroški kovčki Trunki so zabavni in praktični. Oblikovani so kot male živali. Imajo integrirana koleščka in ročaje v obliki rogov, da jih lahko malček vleče ali potiska, če so pretežki. Kovčki imajo tudi naramnico, ki omogoča nošenje kovčka na rami. Trunki kovček je prav tako lahko prtljažnik, na ...

Otroški kovčki Trunki so zabavni in praktični. Oblikovani so kot male živali. Imajo integrirana koleščka in ročaje v obliki rogov, da jih lahko malček vleče ali potiska, če so pretežki. Kovčki imajo tudi naramnico, ki omogoča nošenje kovčka na rami. Trunki kovček je prav tako lahko prtljažnik, na katerem vlečemo malčka, ko sedi, lahko je stol ali preprosto igrača. Oblikovani so tako, da je otroku prijetno sedeti na njem. Kovčki imajo dva ročaja na enem koncu, tako da se otroci lahko oprimejo kovčka, lahko pa je le pripomoček za potiskanje kovčka. Imajo štiri velika kolesa, ki zagotavljajo, da se kovček ne prevrne, medtem ko otrok sedi na njem. Razmik med kolesi in samim kovčkom je tako majhen, da ne more zaiti niti najmanjši otrokov prst. Notranjost kovčka je opremljena z vsem, kar imajo kovčki za odrasle, ima razne trakove za pritrditev prtljage in predalčke. Izbiramo lahko med modro, zeleno ali rožnato barvo, ponujajo pa tudi nove modele, ki spominja na belo kravico s pikami in pa čisto novi model tigra. S Trunki kovčki bo vsakršen izlet ali daljše potovanje zabava, na kateri bo otrok užival skozi igro s svojim kovčkom.

www.trunki.com

Naslednje
Igriv korak

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.