fbpx

ZTE Grand S3 Smartphone mit Augen-"Scanner"

Kitajski ZTE se je za razliko od večine ostalih ponudnikov pametne telefonije biometrične identifikacije lotil drugače. Ne z jemanjem prstnih odtisov, pač pa ''skeniranjem'' oči, saj je v svoj sveži pametni telefon Grand S3 vgradil optični čitalnik EyeVerify. Ta pa ne ''skenira'' šarenice, pač pa krvne žilice, saj so brez para in se z leti in stresom ne spreminjajo. Za enega najbolj varnih načinov identifikacije uporabimo kar prednjo kamero.

Smartphone ZTE Grand S3 z očesnim ”skenerjem” EyeVerify varnost dviguja na višjo raven, kar je ob dejstvu, da pametni telefoni hranijo vse več občutljivih podatkov, več kot dobrodošlo. Več kot dobrodošla pa je za uporabnike tudi preostala strojna oprema telefona Grand S3, kjer prednji kameri dela družbo 5,5 Zoll Bildschirm z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih točk.

ZTE Grand S3 se lahko pohvali z biometrično tehnologijo EyeVerify.
ZTE Grand S3 se lahko pohvali z biometrično tehnologijo EyeVerify.

”Tiha reka, ki bregove dere” je štirijedrni 2,5 GHz procesor Löwenmaul 801, za živahnost in pestrost slike skrbi grafična kartica Adreno 330, za avtonomijo pa 3100-miliamperska baterija. 3GB se je našlo prostora za sistemski pomnilnik, za shranjevanje podatkov pa ga je, ob možnosti razširitve s pomočjo pomnilniške kartice microSD, erhältlich 16 Gigabyte.

WEITERLESEN: Samsung Galaxy S6 – das am meisten erwartete Smartphone des Jahres ist endlich da!

Kljub inovativni tehnologiji, ki jo zaokroža digitalni fotoaparat z ločljivostjo 16 Millionen Pixel, pa cena telefona ne bo pretirano zasoljena, saj ga boste dobili že za cca. 430 Euro.

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.