Gestern haben wir bei der ersten Kochakademie 2013/2014 - City CHEF die Kunst des Herstellens und Zubereitens hervorragender Pasta gelernt und viel Spaß gehabt.
Kuhanje je lahko hitro, zdravo in zabavno, kar smo spoznali v razstavnem salonu BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens) na septembrski CITY CHEF kuharski akademiji, ko so bile na sporedu testenine. Za testenine prav gotovo velja, da je receptov toliko, kot je idej. Pa bi jih znali pripraviti v takšni ali drugačni obliki iz svežih jajc in domače moke?
Na tokratni kuharski akademiji smo skupaj z Draganom in Jožico iz Kaval-Gruppe pripravili široke rezance, raviole, njoke … na tradicionalen način z raznovrstnimi omakami iz sušenih paradižnikov in bučk, gamberov, lešnikov in jurčkov, … Ob jedi seveda ni manjkala dobra vinska kapljica. Uradna voda dogodka je bila Grube.
Informacije o naslednji akademiji, predvidoma v začetku oktobra vam bomo posredovali na teh straneh.