fbpx

Urbanero – ein urbaner Garten über der Hektik der Stadt

Auch wenn wir in der Stadt wohnen, können wir uns eine duftende grüne Oase in unsere Wohnung zaubern. Auf der Terrasse, dem Balkon und sogar auf der Fensterbank schaffen wir ein urbanes Kinderzimmer, das eine ungeheure Portion Freude in unseren Alltag bringen wird.

Le kdo si ne želi prelepega vrta, polnega poživljujočih zelišč und živobarvnih rož? Časi, ko smo lahko na vrtu nabrali svež šopek in natrgali nam ljuba Kräuter, so na žalost, vsaj za večino in predvsem tiste, ki živimo v mestu, čas preteklosti in le prelepi spomini na otroštvo. Da temu ne bo več tako, svoja, s soncem obsijana balkon in okno preobrazimo v vrtiček, ki nam bo v pravi ponos.

V kolikor nimamo dovolj prostora, bodo namreč osnovnim zahtevam zadostili temu namenjeni lončki in vrečke za lončnice, ki so jih do potankosti izpopolnili pri blagovni znamki Urbanero. Vrečke za lončnice predstavljajo inovativno domovanje za naše najljubše Blumen. Izdelane iz tekstila, ki diha, omogočajo popolno vlažnost in dovolj prostora za razgibano rast korenin. Všeč nam je tudi Urbanerov lonček, ki je primeren za vrtnarjenje na okenski polici, in rastlinam zagotavlja več nežno božajoče svetlobe. Idealen je za vzgajanje zelišč in optimalno rast občutljivih orhidej. Pri vrtnarjenju ne smemo pozabiti na obvezne pripomočke. Set za vrtnarjenje Watercolor z živahnim potiskom  pa bo poživil še vsako zelenico in gredico … da bo na našem ”mestnem” vrtu še bolj pisano in veselo …

Več namigov si poglejte v fotogaleriji!

Mehr Informationen

Citypark, Šmartinska 152 g, Ljubljana
Podhod Plave lagune, Dunajska 50, Ljubljana
Mercator center Ljubljana, Cesta ljubljanske brigade 32, Ljubljana
Europark Maribor, Pobreška cesta 18, Maribor
Mercator center Domžale, Cesta talcev 4, Domžale
Citycenter Celje, Mariborska 100, Celje

Online Shop: 1001dar.si

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.