fbpx

Urbanero – urbani vrt nad mestnim vrvežem

Tudi če živimo v mestu, lahko v stanovanju pričaramo dišečo zeleno oazo. Na terasi, balkonu in celo okenski polici ustvarimo urbani vrtiček, ki bo v naš vsakdan prinesel neizmerno dozo veselja.

Le kdo si ne želi prelepega vrta, polnega poživljujočih zelišč in živobarvnih rož? Časi, ko smo lahko na vrtu nabrali svež šopek in natrgali nam ljuba zelišča, so na žalost, vsaj za večino in predvsem tiste, ki živimo v mestu, čas preteklosti in le prelepi spomini na otroštvo. Da temu ne bo več tako, svoja, s soncem obsijana balkon in okno preobrazimo v vrtiček, ki nam bo v pravi ponos.

V kolikor nimamo dovolj prostora, bodo namreč osnovnim zahtevam zadostili temu namenjeni lončki in vrečke za lončnice, ki so jih do potankosti izpopolnili pri blagovni znamki Urbanero. Vrečke za lončnice predstavljajo inovativno domovanje za naše najljubše rože. Izdelane iz tekstila, ki diha, omogočajo popolno vlažnost in dovolj prostora za razgibano rast korenin. Všeč nam je tudi Urbanerov lonček, ki je primeren za vrtnarjenje na okenski polici, in rastlinam zagotavlja več nežno božajoče svetlobe. Idealen je za vzgajanje zelišč in optimalno rast občutljivih orhidej. Pri vrtnarjenju ne smemo pozabiti na obvezne pripomočke. Set za vrtnarjenje Watercolor z živahnim potiskom  pa bo poživil še vsako zelenico in gredico … da bo na našem ”mestnem” vrtu še bolj pisano in veselo …

Več namigov si poglejte v fotogaleriji!

Dodatne Informacije

Citypark, Šmartinska 152 g, Ljubljana
Podhod Plave lagune, Dunajska 50, Ljubljana
Mercator center Ljubljana, Cesta ljubljanske brigade 32, Ljubljana
Europark Maribor, Pobreška cesta 18, Maribor
Mercator center Domžale, Cesta talcev 4, Domžale
Citycenter Celje, Mariborska 100, Celje

Spletna trgovina: 1001dar.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!