fbpx

Roland Garros 2014: Novak Djoković & pobiralec žogic popestrita dogajanje med prekinitvijo zaradi dežja

Novak Djoković je prekinitev tekme zaradi dežja izkoristil za sprostitev in zabavo gledalcev na tribunah in pred televizijskimi zasloni s simpatičnim vložkom in prijateljsko debato s pobiralcem žogic.

V prvem kolu Roland Garrosa se je Djoković pomeril s Joahom Sousao, ki ga je z lahkoto ugnal s 6-1 in 6-2. Zato si je med prekinitvijo za zabavo sebe in množice privoščil nič hudega slutečega pobiralca žogic. Pri tem je nastal ta izjemno simpatičen video zapis. Držanje loparja, nazdravljanje… in debata so stvari, ki si jih bo ta fant prav gotovo zapolnil do konca življenja.

Za vas smo izbrali še nekaj trenutkov, ki so legendarni in tako značilni za Novaka Djokoviča


Ali ste vedeli? Novak Djoković poklicno igra od leta 2003. V dosedanji karieri je osvojil šest turnirjev za Grand Slam: odprto prvenstvo Avstralije 2008, 2011, 2012[1] in 2013, Wimbledon 2011 ter odprto prvenstvo ZDA 2011., Wimbledon, OP ZDA 2011 in 2011th leto.[2] Je najmlajši tenisač, ki se je prebil do polfinalov vseh štirih turnirjev za Grand Slam, od tega trikrat na Roland Garrosu in enkrat na US-open. Poleg tega je leta 2008 osvojil pokal masters. Med drugimi dosežki je 22 finalnih nastopov na turnirjih serije Masters 1000, na katerih je dvanajstkrat zmagal: po trikrat v Miamiju in Kanadi, po dvakrat v Indian Wellsu in Rimu ter po enkrat v Madridu in Parizu. Na teniškem turnirju olimpijskih iger 2008 v Pekingu je osvojil bronasto medaljo. Dve leti kasneje je s soigralci iz srbske reprezentance osvojil Davisov pokal. 4. julija 2011 je, po osvojitvi Wimbledona, kot prvi srbski tenisač v zgodovini postal številka ena na ATP-lestvici. Predhodno je podoben uspeh uspel Ani Ivanović in Jeleni Janković na lestvici WTA. vir: Wikipedia

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.