fbpx

Dekle se ob igranju VR-grozljivke povsem zlomi!

VR grozljivka

Z navidezno resničnostjo stvari, od katerih nas je še nedavno ločil zaslon, postajajo preklemano resnične. S pojavom očal za navidezno resničnost, kot so Samsung Gear VR, Oculus Rift, PlayStation VR in HTC Vive, je digitalni svet namreč prebil ''četrti zid''. To je spoznala tudi Renate, ki ji je VR-grozljivka The Brookhaven Experiment pošteno pognala strah v kosti. Bojda se dekle trese še danes!

Leto 2016 je leto navidezne resničnosti. Očala, kot so Oculus Rift, Samsung Gear VR, HTC Vive in PlayStation VR, burijo domišljijo. Na svoj račun je prišlo tudi igračarstvo, saj se je v VR-platformo preprosto vživeti, zato predstavlja velik potencial za računalniške igre in povsem novo uporabniško izkušnjo.

PREBERITE ŠE: Preizkusite kuhinjo Ikea z očali za navidezno resničnost

Z VR grozljivkami bomo živeli svoje nočne more.
Z VR grozljivkami bomo živeli svoje nočne more.

To je na lastni koži okusila tudi Renate, ki si je nadela očala za navidezno resničnost HTC Vive in začela igrati prvoosebno VR-grozljivko The Brookhaven Experiment (morda bi morala začeti s čim drugim?). Igrala jo je prvič in verjetno tudi zadnjič, saj se je med sicer uspešnim pobijanjem živih mrtvecev povsem zlomila. Ob ogledu posnetka se namreč zdi, da ni več znala ločiti med resničnostjo in navidezno resničnostjo. Na koncu se trese kot šiba na vodi, joče in se želi vrniti v resničnost. No, mogoče pa resničnost le ni tako slaba, kot smo mislili.

Menite, da moški niso takšne mevže?

The Brookhaven Experiment

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!