fbpx

Dekle z vlaka

Režija: André Téchiné. Igrajo: Emilie Dequenne, Catherine Deneuve, Michel Blanc, Ronit Elkabetz, Mathieu Demy, Nicolas Duvauchelle, Jeremy Quaegebur.Jeanne živi s svojo mamo Louise, ki se preživlja kot varuška, Jeanne pa je brezposlena in si išče službo. Louise upa, da se ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kinodvor
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Režija: André Téchiné.
Igrajo: Emilie Dequenne, Catherine Deneuve, Michel Blanc, Ronit Elkabetz, Mathieu Demy, Nicolas Duvauchelle, Jeremy Quaegebur.

Jeanne živi s svojo mamo Louise, ki se preživlja kot varuška, Jeanne pa je brezposlena in si išče službo. Louise upa, da se bo hčerka lahko zaposlila pri odvetniški firmi znamenitega advokata Bleisteina, ki ga je pred časi osebno poznala. Čeprav sta svetova Jeanne in gospoda Bleisteina močno oddaljena drug od drugega, do trčenja med njima vseeno pride … po zaslugi neverjetne laži, ki si jo izmisli Jeanne in ki postane ena najbolj medijsko odmevnih, šokantnih in spolitiziranih afer sodobne Francije.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.