fbpx

Depeche mode

Skorajda že legendarna skupina Depeche Mode se vrača na odre. Na svoji turneji ob promociji novega albuma Sounds Of The Universe se bodo ustavili čisto blizu nas, natančneje v Zagrebu. Skupina je na svetovni glasbeni sceni prisotna že tri desetletja. Zgodba o uspehu se je začela nekje okoli leta 1980, ko se je skupini, ki se je ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Arena, , Zagreb
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Cena aranžmaja: od 69,99 do 78,99 evra.

Skorajda že legendarna skupina Depeche Mode se vrača na odre. Na svoji turneji ob promociji novega albuma Sounds Of The Universe se bodo ustavili čisto blizu nas, natančneje v Zagrebu. Skupina je na svetovni glasbeni sceni prisotna že tri desetletja. Zgodba o uspehu se je začela nekje okoli leta 1980, ko se je skupini, ki se je prej imenovala Composition Of Sound, pridružil Dave Gahan. Preimenovali so se v Depeche Mode. Svoj zvok so fantje iskali s pomočjo elektronskih klaviatur. Osemdeseta leta so zaznamovali njihovi albumi Construction Time Again, Some Great Reward, Black Celebration in Music For The Masses. Vsak album, ki so ga izdali, je bil uspešnejši od prejšnjega. Leta 1990 so dekado zaključili z albumom Violator in z uspešnicami, kot so Enjoy The Silence, Policy Of Truth in Personal Jesus, … V devetdesetih so sledile številne nagrade in zaslužen naziv ene najboljših skupin na svetu. Svoj novi album nam bodo predstavili v zagrebški Areni, seveda pa ne bodo manjkale niti dobre stare uspešnice.

Prejšnje
Chris Rea
Naslednje
Paco De Lucia

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.