Deset razlogov, zaradi katerih smo lahko srečni, da smo v razmerju s “čudakom” #weirdo

Ali ste v razmerju z nekom, za katerega marsikdo misli, da je "weirdo"? Ali tudi sami razmišljate, kako "nor" in "čuden" je vaš partner? Sploh se ne zavedate, kako ste srečni. Če ste našli nekoga, ki je dovolj pogumen in močan, da je to kar je v svetu standardiziranih razmerij in fiksnih idej, se te osebe držite. Odnosi s "čudaki" so namreč veliko boljši kot s tistimi, ki se na vse kriplje trudijo biti "normalni". Tukaj je nekaj razlogov, zakaj smo lahko srečni/-e, da je naš partner/-ka "weirdo" ali "čudak/-inja".

1. “Čudaki” nikoli ne bodo pustili, da se dvakrat prepiramo o isti stvari.

Ponavadi imajo taki ljudje občutke in mnenja, ki so v nasprotju z našimi. Ampak z njimi se nikoli ne bomo prepirali o istih stvareh, saj tudi naše razmerje ne bo zmeraj isto ali enako. Z njimi se zmeraj dogajajo nove stvari, ustvarjajo novi okusi in definitvno nova stališča.

2. “Čudaki” nikoli ne bodo pričakovali, da mora razmerje ustrezati določenim standardom.

Taki ljudje tudi pri razmerjih plujejo, kot pljujejo v življenju – s tokom in v upanju na najboljše. Ne lotijo se ga s predsodki, saj je razmerje za njih naključno in neznano kot življenje.

3. “Čudaki” nam dovolijo, da spoznamo tega “čudaka” znotraj njih.

Včasih smo prepričani, da nekoga poznamo – a kaj kmalu znajo slediti presenečenja. “Čudaki” nam dovolijo, da premislimo o svojem življenju, o svojih strasteh, o tem kdo smo bili in kdo smo lahko.

4. “Čudakov” nikoli ne bomo mogli nadomestiti.

Najbrž se zavedamo, da jih ne smemo spustiti, saj nihče ne bo v naše življenje stopil s takšno močjo in silo. Nihče nam ne bo pokazal toliko, nas naučil toliko in nas izzval.

5. “Čudaki” nikoli ne bodo spraševali zakaj rabimo čas zase in za lastno avanturo.

Ne samo, da takšni ljudje podpirajo naša osebna raziskovanja, temveč nas tudi potisnejo. Oni si ne želijo le biti z name, temveč nam želijo tudi pokazati kako se takih stvari lotiti.
V ljudi verjamejo kot verjamejo vase.

PREBERITE ŠE: 8 “nezrelih” prepirov, ki se zgodijo tudi v najbolj zrelih razmerjih

6. S “čudaki” bomo pozabili na svet zunaj.

Dokler ne bomo spoznali takega človeka, nikoli ne bomo razumeli, da je edini svet, v katerega moramo pripadati svet, ki smo si ga ustvarili sami. Prav tako nikoli ne bomo vedeli, kako je živeti v svojem svetu, brez potrebe, da spet stopimo v širšo družbo.

7. “Čudaki” bodo spodbujali vsak naš ustvarjalni interes.

Tudi najbolj drobne misli, ki jim nikoli nismo dali priložnosti, da bi ugledale luč sveta, bodo nenadoma velike, hkrati pa bomo imeli potrebo po tem, da jih razvijemo in uresničimo.

8. “Čudaki” nam nikoli ne bodo dovolili, da se v sebi počutimo čudno ali neprijetno.

Taki ljudje si želijo, da smo “čudni”. Želijo, da to pokažemo. Pripravljeni so, da z name raziščejo naše notranje delovanje ter najbolj obskurne nervoze, ki jih premoremo.

9. “Čudaki” nas naučijo smejati se.

Pokazali nam bodo, kakšen je občutek, ko vsega ne jemljemo strogo resno, vključno z name. Življenje je prekratko in preveč “čudno”, da sodimo.

10. S “čudaki” je seks najboljši.

Taki ljudje niso ne nervozni ne prestrašeni; pripravljeni so poskusiti karkoli. Življenje med rjuhami je prav tako spontano in noro, kot tisto zunaj. In oni se ne bojijo pokazati svojega resničnega, golega jaza.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!