Devialet Phantom Reactor: zvočnik s fantomskimi zvočnimi silami

Devialet Phantom Reactor: zvočnik s fantomskimi zvočnimi silami

Devialet Phantom Reactor je zvočnik, ki so mu ustvarjalci namenili veliko pozornosti – drugačen, poseben videz je očiten. Njegov zvok pa naj bi bil tudi zelo bogat. Tako smo dobili zunanjo estetiko in notranjo kakovost v enem.

Dobro je imeti brezžični zvočnik, da se lahko po potrebi s prijatelji pozabavamo, vendar smo velikokrat razočarani. Ko se malce bolj na glas pogovarjamo, glasbe, ki jo predvaja, ne slišimo več. S tem pa ne bo težav, če si omislimo futuristično oblikovan zvočnik Devialet Phantom Reactor, ki ima v sebi tudi zavidanja vredno tehnologijo.

Devialet Phantom Reactor se lahko pohvali s tem, da ima dva hermetično zaprta nizkotonska zvočnika, ob strani pa je še aktivni zvočnik. Skupaj poskrbijo za izhodno moč, ki je lahko 600 ali 900 W. Veliko za tako majhno ‘škatlo’!

Kar se tiče povezljivosti, sta na voljo vmesnika Wi-Fi in Bluetooth poleg fizičnega avdiopriključka. Prihodnje leto bo zvočnik lahko deloval v paru, da bo na voljo še stereozvok.

Galerija slik – Devialet Phantom Reactor

Dodatne Informacije

Več informacij:
devialet.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!