fbpx

Dieslova zaščita

Vse bližje smo brezskrbnim dnem, ko se na plano prikrade naša divja narava in smo vse bolj željni drznih podvigov ter vetra v laseh. Ker se pri Dieslu tega dobro zavedajo, so na trg lansirali kolekcijo elegantno oblikovanih čelad, ki v adrenalinskih užitkih na dveh kolesih skrbijo za protekcijo našega največjega ...

Vse bližje smo brezskrbnim dnem, ko se na plano prikrade naša divja narava in smo vse bolj željni drznih podvigov ter vetra v laseh. Ker se pri Dieslu tega dobro zavedajo, so na trg lansirali kolekcijo elegantno oblikovanih čelad, ki v adrenalinskih užitkih na dveh kolesih skrbijo za protekcijo našega največjega bogastva  ̶ življenja. Prepustimo se užitkom, ki jih ponuja življenje, in izkoristimo mladost, ne pozabimo pa na modno zaščito. Mowie je napredna in uporabna motoristična čelada s tapicirano ergonomsko podporo za vrat ter izjemno robustnim videzom. Pozabili niso niti na zaščitni znak Diesla -̶  mohičana. Čelada ponuja popolno ugodje ter izbor najboljših materialov: usnja in termoplastike. Vsi deli so snemljivi in primerni za čiščenje, kar zagotavlja visoko higieničnost. Aviatorski vizir za zaščito oči je izdelan iz polikarbonata, ki nudi 100-odstotnozaščito proti nevarnim UV-žarkom. Diesel zagotavlja nepozabno vožnjo ne glede na motoristične izkušnje.

www.diesel.com

Naslednje
Ure Bvlgari

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.