fbpx

Trendi pri Deichmannu

Vodilo blagovne znamke Deichmann je ponuditi trendovsko obutev po dostopnih cenah, kar dokazujejo vsako novo sezono. Tokrat so to mokasini, ki so pravi užitek za stopala, saj z mehkimi materiali iz velurja vsako pot spremenijo v užitek. Pomlad so preplavile nove sveže barve, med katerimi so najbolj pogoste rumena, zelena, rožnata ...

Vodilo blagovne znamke Deichmann je ponuditi trendovsko obutev po dostopnih cenah, kar dokazujejo vsako novo sezono. Tokrat so to mokasini, ki so pravi užitek za stopala, saj z mehkimi materiali iz velurja vsako pot spremenijo v užitek. Pomlad so preplavile nove sveže barve, med katerimi so najbolj pogoste rumena, zelena, rožnata in lila. Med barvami še posebno izstopajo bež odtenki, ki se najbolje podajo k rjavim tonom in so odlični tudi za mešanje z bolj živimi barvami. Zopet se vračajo retro stili, ki posegajo nazaj v petdeseta. Ta v nas prebudi damo s pridihom čiste elegance. Retro salonarji se odlično podajo tudi k bolj modernim kombinacijam oblačil. Na modnih pistah, ki so napovedovale trende za to pomlad, je vse dišalo po divjem zahodu, in tako je tudi v blagovnicah Deichmann. Čevlji v folklornem stilu in z resami, ki spominjajo na čase kavbojev, so to sezono obvezni. Še vedno so na sceni čevlji z odprto konico, tako imenovani peeptoe čevlji, ki so odraz brezčasne elegance in spominjajo na zapeljive hollywoodske dive iz časov črno-belih filmov. So ženstveni, a hkrati sproščeni z veliko mero dekliškega šarma. Sandali veljajo za osnovno opremo poletne garderobe in bodo po dolgem zimskem obdobju še toliko bolj priljubljeni in drzni. Možnosti je neomejeno, Deichmann pa priporoča ženstvene sandale v T-obliki, take z množico pasov, odprte salonarje s svilenimi trakovi ter peto iz plute ter “gladiatorke” s peto. Slednje so preplavile modni trg že lansko sezono, letos pa so resnično osvojile srca vseh modnih navdušenk. Rimljanke so voljo tudi v klasični obliki brez pete, okrašene z zakovicami in zapokami. Spoščeno pohajkovanje s pridihom preteklosti. K izboru modnih čevljev pa seveda spada tudi priročna torbica, ki se prilega k izbranemu stilu.

Trgovina Deichmann, Bratislavska 9, Ljubljana in www.deichmann.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.