Deichmann trendi za pomlad/poletje 2021: ker obožujemo čevlje

Zadnjič posodobljeno: :

Ker obožujemo čevlje - pod tem sloganom po pri Deichmannu izbrali najlepše modele za novo sezono pomlad/poletje 2021.

Deichmann s svojimi trendi napoveduje, da bosta pomlad in poletje nežna, elegantna in naravna. Tokrat so v ospredju romantične nežne barve, nevsiljivi pasteli in naravni poudarki ter tudi sijoča bela. Poleti ne gre niti brez eksplozije barv, zato poletna kolekcija ponuja tudi močne odtenke, kot sta rumena in rdeča, ter bolj umirjene, kot sta olivna in bež.

Nič manj vroče ne bodo niti priljubljene superge, pri katerih še vedno prevladuje trend belih superg “White Love”, športni čevlji pa postajajo vse manj okorni – masivni podplat se namreč počasi seli k lahkotnim sandalom. Ti so na voljo v vsestranskih različicah vse od nizkih do takih s polno peto, natikačev in japonk, vse pa zaznamujejo domiselni dodatki. Salonarji in elegantni sandali s peto v poletni slog prinašajo eleganco, medtem pa so vrnile tudi večne loaferke in balerinke. Ker se tudi poleti ni treba odpovedati škornjem, so ti na voljo v lahkotni različici. Navdušila bo tudi premierna poročna kolekcija, ki z ljubeznijo do srčkanih detajlov čaka bodoče neveste.

Dodatne Informacije

deichmann.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!