fbpx

Dirt Dessert 2017: mednarodno tekmovanje v gorskem deskanju

Slovenski pregovor pravi, da v tretje gre rado, pri Dirt Dessert pa dodajajo: "sploh, če ti zleze pod kožo in pride v navado". Na dobro znani progi pod Joštom se bo tako 24. junija odvil že tretji mednarodni mountainboard dogodek Dirt Dessert 2017. Tudi letos se nam obeta adrenalinski spektakel, ki ga ne gre zamuditi!

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Na Vinograd, Kranj
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Štartnina: 30,00 € / Vstop je prost.

Dogodek Dirt Dessert 2017 se bo začel v petek 23. junija z uradnim treningom, ki bo potekal cel dan in se bo nadaljeval v soboto ob 11. uri, ko se bodo začele kvalifikacije v boardercrossu  za finalni obračun najboljših voznikov mountainboarda. Boardercross na progi pod Joštom je zelo atraktiven in vznemirljiv, saj dopušča vožnjo štirih voznikov hkrati. Po končani dirki se bo začelo freestyle tekmovanje, kjer bodo tekmovalci iz različnih držav pokazali svoje veščine na velikih skakalnicah, ceveh in raznih objektih.
Dobra glasba in BBQ na progi sta zagotovljena. Vse skupaj bodo zaokrožili s podelitvijo nagrad in z zabavo z glasbenimi gosti.

PREBERITE ŠE: CARS&COFFEE SLOVENIJA – PRVIČ V PIRANU

Kaj je mountainboarding?

Mountainboarding je mešanica športov – skejtanja, snowboardanja, s pridihom mountainbike in BMX-doživetja. Šport je zelo atraktiven in se hitro širi med mladimi po celem svetu. Vsako leto se odpirajo novi centri za mountainboard, na primer samo v Angliji jih je po zadnjih podatkih uradno registriranih že 19. Letos bo že petič potekalo svetovno prvenstvo, ki bo tokrat v Franciji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
dirtdessert.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.