fbpx

Disney+ platforma za pretočne vsebine končno prihaja v Slovenijo!

Foto: disneyplus

Vsakdanje življenje, predvsem pa proste dneve in vikende, si že dolgo težko predstavljamo brez pretočnih platform, ki nam ponujajo dobesedno na tisoče zanimivih serij, dokumentarnih in igranih filmov različnih žanrov. Mnogi od nas s(m)o popolnoma prešli na platforme za pretočne vsebine in so postale naš primarni vir vizualne zabave, v zadnjih letih pa so se pretočne platforme in njihove produkcije uveljavile kot relevantni kandidati na najpomembnejših nagradah, kot so Oskarji in Zlati globusi. Po Netflixu, HBO GO in Amazon Prime v Slovenijo prihaja še en velikan pretočnih vsebin – Disney+!

Disney+ je premiero doživel novembra 2019 in v relativno kratkem času dohitel že dolgo uveljavljene velikane pretočnih vsebin. Z ekskluzivno, izvirno vsebino in na tisoče naslovov serij in filmov iz Disneyja, Pixarja, Marvela, Vojne zvezd, National Geographica in drugih zabavnih vsebin, ki jih ponuja Star, je Disney+ platforma za pretakanje nekaterih priljubljenih svetovnih uspešnic. Prinesel nam bo tudi najnovejše filme v produkciji 20th Century Studios, Disney Television, Searchlight Pictures in mnogih drugih, poleg celovečernih pa bomo imeli tudi krajše formate. Še posebej nas mika dejstvo, da bo servis omogočil dostop do njegovega fantastičnega opusa iz preteklosti in ne le do novosti, kar pomeni, da bomo lahko spremljali kultne naslove Disneyjevih produkcij.

Točen datum prihoda platforme Disney+ v Slovenijo še ni znan, vemo pa, da se bo to zgodilo letos poleti. Komaj čakamo!

Dodatne Informacije

disneyplus.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!