fbpx

DIY: Ustvarjalne ideje za zavijanje daril

Kako zaviti božična in novoletna darila

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Darila pod božičnim drevescem privabljajo poglede ne glede na to, kako so zavita. Če pa so vaša darila videti, kot da so pravkar prišla iz Božičkove delavnice, pa to prispeva k dodatni božični čarobnosti.

Verjamemo, da si mislite, le kdo ima čas za zavijanje daril, saj morate poskrbeti za okrasitev hiše, nakupovanje daril za svoje najdražje, pripraviti božično zabavo in načrtovati večerjo? Vendar zavijanje daril, z malo domišljije, je pravzaprav preprosto opravilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Gift Wrapping Queen (@janemeans)

Obstaja veliko edinstvenih načinov, kako lepo zaviti darila. Najhitrejši, ki ne zahteva niti škatle je, da ustvarite darilno vrečko iz gospodinjskega materiala oziroma blaga – na primer stare prevleke za blazino in presenečeni boste, kaj naredi blago in eleganten trak, s katerim blago ovijete.

Ne glede na to v katero smer greste in kateri praznik praznujete – božič, rojstni dan ali življenjski dogodek, kot je poroka ali rojstvo otroka, boste spodaj našli veliko navdiha za zavijanje daril.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!