fbpx

Božične serije, ki si jih lahko pogledate že pred božičem

Netflix

Foto: Netflix.com
Zadnjič posodobljeno: :

V december še niti nismo zakorakali, a praznično vznemirjenje je že počasi okoli nas. Da bo odštevanje do božiča še slajše, vas bodo serije z božično tematiko zagotovo še bolj zazibale v praznično razpoloženje. V prispevku vam razkrivamo nekaj odličnih božičnih serij, ki si jih lahko pogledate na Netflixu.

Christmas Flow

Božična zgodba Christmas Flow se vrti okoli mlade in ambiciozne novinarke ter priljubljenega raperja, ki se srečata v zelo nenavadni situaciji. Zaljubita se, a njun odnos naleti na številne ovire in nihče ne jamči, da bosta zdržala. Prvi pogled prinaša nekaj srčkanih in zabavnih prizorov, zaradi katerih se nam zdi, da bi to lahko bila nadvse sladka božična romanca na televiziji.

How to ruin Christmas 2

Južnoafriška drama se vrača z drugo sezono. Lani ste lahko spoznali Tumi, čudno dekle, ki se nekako vedno zaplete v različne življenjske situacije. V preteklih praznikih jo je pot popeljala na pomembno družinsko srečanje, ki zagotovo ni potekalo tako, kot je pričakovala. Potem, ko je v prvi sezoni sestrine popolne božične poroke pripravila pravo zmešnjavo, poskuša Tumi v novih epizodah popraviti situacijo, vse z novo ljubezensko simpatijo.

Elves

Zgodba spremlja štiričlansko družino, ki se želi povezati med božičnimi prazniki, zato odpotujejo na Dansko. Ne pričakujejo pa, da bodo tam prevladovali pripadniki stroge verske skupnosti, ki živijo v sožitju s pravljičnimi bitji, škrati. Ko družinski član pripelje domov malega vilinčka, mora družina izdelati načrt, kako se izogniti grozljivemu boju za preživetje.

Dash & Lily

Zgodba spremlja noro in večno optimistično najstnico Lily, ki v znameniti knjigarni pušča svoj mali rdeči zvezek v upanju, da ga bo kdo vzel, prelistal in v njem našel izziv. Ta ‘nekdo’ postane Dash, cinični in pesimistični najstnik, ki pozna police knjigarne na pamet. Začneta si dopisovati prek zvezka, si zastavita izzive, s katerimi se morata soočiti, in puščata zvezek po celem New Yorku.

Home for Christmas

Johanne, 30-letna medicinska sestra, je pod pritiskom družinskih in družbenih pričakovanj, da pripelje fanta na večerjo, ki jo tradicionalno organizirajo vsak božični večer. Natančneje, 1. decembra je Johanne svoji družini naznanila, da ima fanta, ki bi ga pripeljala na večerjo, saj se je v primerjavi s svojimi brati počutila neustrezno. Začelo se je 24 dni hitrih zmenkov, slepih trkov, nepričakovanih ljubimcev, upanja in razočaranj, ki jih običajen človek nikoli ne bi našel. Lani je serija prejela izjemno pozitivne kritike, nekateri so jo opisali kot mešanico božičnih klasik Love Actually in Bridget Jones, zato ji obvezno dajte priložnost.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!