fbpx

Leica x Vans: ekskluziven fotoaparat za urbane posameznike

Foto: vans.co.uk
Zadnjič posodobljeno: :

Profesionalni rolkar in fotograf Ray Barbee svojo vizijo in strast do vsega kar počne združuje v sodelovanju z Leico in Vans. Gre za sodelovanje priznane obutve Vans in fotoaparati Leica. Omejena serija fotoaparatov bo na voljo v le 800 primerkih po vsem svetu.

Izkusite vse odlične funkcije fotoaparata, ki v majhnem paketu zagotavlja visoko kakovost slike. Omejena, posebna izdaja fotoaparata Leica D-Lux 7 “Vans x Ray Barbee” navdušuje z ikoničnim vzorcem Vans šahovnice. Zgornjo stran krasi vgraviran podpis Raya Barbeeja, rolkarja, glasbenika in fotografa.

Fotoaparat Leica D-Lux 7 ima ločljivost 17 milijonov slikovnih pik, zoom objektiv f/1,7–2,8. Ponaša se z USB polnjenjem, brezžično povezavo prek Wi-Fi in Bluetooth, za iOS, iPad OS in Android, z integriranim elektronskim iskalom in 3-palčnim zaslonom na dotik, ki zagotavljata boljši pregled in hitrejše delovanje. Odlično snema tudi video posnetke, saj se ponaša s 4K videom s hitrostjo 24, 25 ali 30 sličic na sekundo. Cena fotoaparata 1,695.00 dolarjev.

Foto: leicacamerausa.com

Profesionalni rolkar Ray s fotoaparatom.
Foto: vans.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!