Dizajnerski zajtrk s finskimi ustvarjalci in umetniki

O tem, zakaj je dobro povezati podjetja in oblikovalce, bomo lahko poslušali na enodnevnem izobraževalno-izkustvenem dogodku Design Biotop.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kino Šiška

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Prost vstop

Dogodek promovira izjemno (večno) aktualno tematiko povezovanja med podjetniškimi in oblikovalskimi praksami. Pri tem bo tokrat v ospredju primer Finske integracije oblikovanja v izobraževanje, gospodarstvo in politike odločanja. Gostili bodo pomembne finske goste, kot so Marco Steinberg, Kalevi Ekman, Lauri Repokari, Heikki Rajasalo in Juuso Koponen.

Pred samim pričetkom se bo zjutraj zgodil Dizajnerski zajtrk, ki je bil prvič realiziran v Helsinkih leta 2012 v sklopu Svetovne prestolnice oblikovanja. Je ideja finske oblikovalke Marion Robinson, ki je v svojem okolju pogrešala odprto in neformalno platformo za izmenjavo znanja in izkušenj. Dizajnerski zajtrk je skupen neformalni zajtrk/druženje gostujočih umetnikov, oblikovalcev in vseh kreativcev. V Kinu Šiška bo tokrat Dizajnerski zajtrk slovenski sceni predstavil finske ilustratorje.

foto: Thinkstock

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!