fbpx

Do okusnega domačega kruha v treh preprostih korakih

V Pekarni Grosuplje si tudi v trenutni situaciji prizadevajo svojim kupcem ponuditi le najboljše. V času, ko se v trgovino ne odpravimo vsak dan, so razvili nov koncept priprave kruha in ga poimenovali Domača dopeka.

Domača dopeka pomeni, da kruh do konca spečete v domači pečici. Izdelki so vroče pakirani, zato se lahko pojavi kondenz in vlaga v notranjosti embalaže. Z načinom vročega pakiranja razkužijo notranjost in poskrbijo, da ima zapakiran kruh, ki je tudi brez konzervansov, rok trajanja 3 dni. Hkrati na ta način ostaja vlažen in svež.

Prvi v družini novih kruhov je prepoznavni Krjavelj, ki je skrbno pripravljen, delno pečen in zapakiran v neprodušno vrečko. Hlebček vsebuje pšenično črno, polbelo in rženo moko. Narejen je po tradicionalni, dolgi metodi priprave testa z dodatkom naravnega kislega testa in brez dodanih aditivov. Pakiran hlebček je v polpečeni obliki, zato s kratko dopeko v domači kuhinji osvežimo aromo kruha in pridobimo hrustljavo skorjico. Pakiran kruh (delno pečen) ohranja svežino do 3 dni, v zmrzovalniku pa ga lahko hranimo do 6 mesecev.

Navodila za domačo dopeko kruha v treh korakih:

1. Hlebec vzamemo in ga položimo na pekač.
2. Pečico segrejemo na 200 do 220 stopinj Celzija ter hlebec dopečemo v 10 do 12 minutah.
3. Pustimo, da hlebec nekaj minut počiva in se ohladi.

Naj v vašem domu zadiši po sveže pečenem in hrustljavem domačem kruhu.
Naj v vašem domu zadiši po sveže pečenem in hrustljavem domačem kruhu.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
pekarna-grosuplje.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.