fbpx

Dobimo se pred Škucem 2015

Med 17. in 26. julijem bomo mimoidoči pred galerijo Škuc priča ciklu glasbenih, literarnih, filmskih, gledaliških, plesnih in umetniških dogodkov. Dogodki v sklopu ''Dobimo se pred Škucem 2015'' bodo popestrili naše večerne sprehode po Ljubljani.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
na Starem trgu pred galerijo Škuc
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
brezplačno

Dogajanje pred galerijo Škuc na Starem trgu v Ljubljani bo med 17. in 26. julijem več kot pestro, naši večeri pa bodo polepšani z dobro glasbo, literaturo, filmi, gledališčem, plesom, razstavami in drugimi umetniškimi dogodki.

PREBERITE ŠE: Festival Poleti v Nuk 2015

V sklopu dogodkov ”Dobimo se pred Škucem 2015” bomo vsak dan od 17. ure dalje lahko prebirali in po znižani ceni kupovali knjige na Ulični čitalnici in Škucevi tržnici, ob 18. uri bodo z lutkovnimi predstavami in delavnicami na svoj račun prišli najmlajši, v večernih urah pa bomo svojo dozo kulture, del katere bodo tudi jazz koncerti, kabareji in šansoni, dobili vsi ostali.

Vsi dogodki so brezplačni in če ne bo dežja (takrat se bo dogajanje preselilo v notranjost galerije) se julija dobimo pred Škucem!

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.skuc.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!