fbpx

Pametni telefon Kodak IM5 – ravno tako preprost, kot pameten

Kodak je poenostavil in izboljšal izkušnjo uporabe pametnega telefona. Novi Kodak IM5 združuje intuitivno uporabniško izkušnjo z vnaprej naloženimi funkcijami in zmožnostjo zajemanja, tiskanja in deljenja najdragocenejših življenjskih trenutkov.

Osnovne Informacije
Znamka
Kodak
Model
IM5
Cena
279€
Trgovina

Telefon Kodak IM5 ima poenostavljen začetni zaslon, vnaprej naložene funkcije, npr. pomembne aplikacije, ter programsko opremo za preprosto delo s slikami in deljenje. Prinaša nam poenostavljeno izkušnjo uporabe pametnega telefona za večji užitek.
Edinstvena tehnologija za oddaljeno pomoč telefona KODAK IM5 omogoča, da nam lahko prijatelji in družinski člani pomagajo pri upravljanju telefona ne glede na to, kje smo mi oziroma kje so oni.

PREBERITE ŠE: Which Phone – orodje, kjer Google za nas izbere najbolj primeren Android telefon

Z izjemnim fotoaparatom s 13 milijoni pik lahko ustvarjamo čudovite slike visoke ločljivosti. Tako lahko uporabimo širokokotni objektiv in samodejno ostrenje ter široko paleto preprostih učinkov za popolnoma jasne slike ali odličen videoposnetek.
Kodakova tehnologija združuje izredno jasen 5-palčni HD-zaslon z optimiziranim prikazom, ki analizira svetlobo v vseh pogojih. Zaradi elegantne in izredno lahke zasnove (težak je samo 120 gramov) ter odličnega občutka pa bo ta pametni telefon, ki je na voljo v dveh barvah, odlično sedel v naših rokah.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kodakphones.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!