_MG_1968
30. jan
V zraku · dan za

Ljubitelji kulinarike, gostinci, hotelirji, podjetniki z vsega sveta zagotovo vedo, da se bodo januarja odvijali 13. Mednarodni sejmi okusov 2019. Kot vsako leto se bodo tudi letos predstavila domača in tuja podjetja, ki bodo razkazala nove tehnološke inovacije, se predstavila potencialnim kupcem in pridobila nova znanja. Poleg bogatega razstavnega programa boste na sejmu lahko pridobili tudi nova znanja na delavnicah, pokazali že osvojena znanja na tekmovanjih in, predvsem, začutili nove sveže okuse.

do
Gospodarsko razstavišče
GASTexpo
Ni podatka.
Dogodek na Facebooku

13. Mednarodni strokovni sejmi okusov 2019 vsako leto na enem mestu zbere okoli 15.000 obiskovalcev. Tudi število domačih in tujih podjetij, ki se predstavijo na sejmu ni majhno – vsako leto na njem sodeluje okrog 500 razstavljavcev iz več kot 20 držav. Sejem jim nudi mednarodno poslovno priložnost v prostoru, ki jih geostrateško pokrivajo – tržišča Slovenije, Italije, Nemčije, Avstrije, Madžarske, Hrvaške, držav bivše Jugoslavije in druga potencialna tržišča.

Mednarodni strokovni sejmi okusov vsako leto združijo razstavljavce, ki v sklopu svojih razstavnih programov predstavljajo množico tehnoloških in drugih novosti, v sklopu izobraževalnih delavnic obilo praktičnega pridobivanja znanj, v sklopu degustacij pa nove okuse.

Tako bo tudi letos program bogat – lahko boste okušali sladoled, slaščice, pekovske izdelke, kavo, čaj, napitke, vino, slow in fast food in drugo. Ogledali si boste opremo in stroje za hotele, gostinske objekte, emabalažo, nujno opremo, delovanje managementa in komunikacije ter ostale dejavnosti. Več o razstavnem programu na njihovi spletni strani. Tudi letos boste najbolj tekmovalni lahko pomerili moči v pripravi pice, sladoleda, koktejlov, kave itd.


Pepe, Miki Miška, Mini Miška in Jaka Racman_DISNEY ON ICE DOTAKNI SE ZVEZD 25. januar, 2019 Disney On Ice predstavlja Dotakni se zvezd: ledeni spektakel januarja 2019 prvič v Ljubljani Novoletni skok v morje_foto_Arhiv skok v morje 1. januar, 2019 Novoletni skok v morje 2019: se boste letos opogumili? 24. Orto Obletnica in Partibrejkers 2018: rokenrol v hiši 22. december, 2018 24. Orto Obletnica in Partibrejkers 2018: rokenrol v hiši 10kin Novoletni Spektakel 2018 21. december, 2018 10kin Novoletni Spektakel 2018 · · · · ·