Božična zgodba z zaposlenimi in živalmi iz živalskega vrta (Foto: ZOO Ljubljana)
25. dec
V zraku · dan za

V veselem decembru bo pestro praznično dogajanje tudi v ljubljanskem živalskem vrtu. Vabijo vas na ogled živih jaslic in predstave Božična zgodba, v katero so tudi letos vključene živali iz živalskega vrta.

do
Živalski vrt Ljubljana
ZOO Ljubljana
8 €
Dogodek na Facebooku

V Živalskem vrtu Ljubljana bodo tudi letos v božičnem času pripravili glasbeno-scenski dogodek Božična zgodba. Ta božična zgodba je prav posebna, saj dogodek poleg glasbenih gostov izvajajo tudi zaposleni v živalskem vrtu in njihove živali, kot so ovce, osel, vol in celo kamele. Polurna prireditev poteka na ‘slovenski kmetiji’ v ZOO Ljubljana pred idilično kmečko bajto in 300 let staro kaščo, in sicer v najdaljših nočeh starega leta. Obiskovalce vsako leto najbolj navdušijo praznično okrašene kamele, otroci pa še posebej uživajo, ko se lahko po prireditvi pomešajo med ognjišča, pastirje in njihove živali. V hlevčku lahko obiščejo tudi sveto družino.

PREBERITE ŠE: Vabljeni na Čarobno promenado v Velenje

Letos bodo v predstavi zapeli legenda slovenske zabavne glasbe Oto Pestner in pevski zbor Veterinarske fakultete univerze v Ljubljani Phrenicus. Obiskovalci, ki boste kupili vstopnice za ogled Božične zgodbe, si boste lahko v istem dnevu ogledali tudi živalski vrt. Božično zgodbo si lahko ogledate 25., 26., 27., 28. in 29. 12. 2016 ob 17.00.


Božični koncert pred magistratom 2016 24. december, 2016 Božični koncert pred magistratom 2016 Svetovne legende snookerja v Hali Tivoli 22. december, 2016 Best of Snooker Ljubljana: svetovne legende snookerja v Hali Tivoli 12. SLOVENSKI BIENALE ILUSTRACIJE 21. december, 2016 12. slovenski bienale ilustracije: nagrada za življenjsko delo Marjanu Mančku Čarobna promenada  (Foto: Ksenija Mikor) 17. december, 2016 Veseli december: Čarobna promenada v Velenju · ·