fbpx

Koncert D KOKKs: predstavitev albuma Prva v Orto Baru

Družinski bend D KOKKs bo v Orto Baru predstavil svoj prvi album Prva. Njihova glasbena pestrost nas popelje vse od baladno-ritmičnih pa do trših rock ritmov, tuja pa jim nista niti pank in metal. S svojo avtorsko glasbo, udarnimi besedili in karizmatičnim nastopom nas ne bodo pustili ravnodušnih.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Orto Bar, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
5 €

Družinski rock bend D KOKKs je ena od najbolj energičnih skupin pri nas. Od rojstva benda leta 2014 so ustvarili 30 avtorskih skladb in dva videospota, ki so jih predstavljali po slovenskih klubskih odrih, festivalih in lastnih koncertnih prireditvah.

D KOKKs sestavlja miks generacij (od 24 do 61 let), ki jih povezujejo družinske in prijateljske vezi, strast do ustvarjanja glasbe in nastopanja, a jih hkrati razlikujejo prav generacijske razlike, kar dela bend še bolj poseben. Frontman in pisec besedil Anže Gallus Petelin, na kitari Urban Petelin, po bobnih udarja oče obeh Milan Petelin in Ivan Klun na basu.

PREBERITE ŠE: Veseli december 2016: kje so najboljše zabave?

Njihov glasbeni albumski prvenec Prva, ki je luč sveta ugledal novembra, ima strasten, energičen, razuzdan in prefinjen rock zvok. Preprosto in hkrati kompleksno – vse to je album Prva. Na njem je 10 skladb, ki so nastale v zadnjih dveh letih. Na zgoščenki je razpon od hard rocka Ogenj do balade Ne jokaj!

Na promociji albuma v Orto Baru se bo bendu na drugi kitari pridružil prekaljeni rockerski petelin Sergej Pobegajlo (Gora, Billysi) in flavtistka Urška Forštnarič.

Video: D KKOKs: Kraljica

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!