fbpx

Aviatore Veloce Turbojet 100 – ekstravagantni avtomat za kavo

Kavni avtomat Aviatore Veloce Turbojet 100

Kot namiguje že njegovo ime, je avtomat za kavo Aviatore Veloce Turbojet 100 na voljo v omejenih količinah. Odseva podobo reaktivnega motorja in je izdelan iz aluminijeve zlitine, ki jo uporabljajo v letalstvu, nerjavnega jekla in aluminijevega brona. Kavni avtomat za eno skodelico ima zastrašujoč videz, a je povsem preprost za uporabo. Zagotavljamo tudi, da še zdaleč ni tako glasen kot reaktivno letalo.

Če si želite kavo pripraviti v slogu, potem je ročno izdelan avtomat za kavo Aviatore Veloce Turbojet 100 kot naročen za vas. Pod letalsko navdihnjeni kavni avtomat se podpisuje Superveloce, ki je pred časom ponudil tudi kavni avtomat v podobi šest-, osem- in dvanajstvaljnika.

''Reaktivni'' kavni avtomat.
”Reaktivni” kavni avtomat

Izdelan je iz visokokakovostnih materialov, ki se uporabljajo v letalstvu. In naj vas videz ne zavede. Čeprav se zdi, da za praženje kave s tem kavnim avtomatom potrebujete inženirsko znanje, temu še zdaleč ni tako.

PREBERITE ŠE: Slovenski Goat Story predstavlja kavni aparat Gina – lahko ponovi uspeh skodelice Goat Mug?

Dvanajstvaljni kavni avtomat
Dvanajstvaljni kavni avtomat

Zgolj odpreti morate turbino, dodati vodo, kavna zrna (ali čaj) in zadevo zapreti. Bolj kot ne je avtomati za kavo Aviatore Veloce Turbojet 100 zbirateljski kos, saj je naprodaj vsega 100 primerkov. Izbirate lahko med 110–120- in 220–240-voltnim. Cene, pričakovano, niso izdali, o njej pa lahko povprašate tu.

Galerija – avtomat za kavo Aviatore Veloce Turbojet 100:

Dodatne Informacije

Več informacij:
superveloce.co

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!