181667246
21. nov
V zraku · dan za

O tem, zakaj je dobro povezati podjetja in oblikovalce, bomo lahko poslušali na enodnevnem izobraževalno-izkustvenem dogodku Design Biotop.

Kino Šiška
SPIRIT Slovenija, društvo Tretaroka
Prost vstop

Dogodek promovira izjemno (večno) aktualno tematiko povezovanja med podjetniškimi in oblikovalskimi praksami. Pri tem bo tokrat v ospredju primer Finske integracije oblikovanja v izobraževanje, gospodarstvo in politike odločanja. Gostili bodo pomembne finske goste, kot so Marco Steinberg, Kalevi Ekman, Lauri Repokari, Heikki Rajasalo in Juuso Koponen.

Pred samim pričetkom se bo zjutraj zgodil Dizajnerski zajtrk, ki je bil prvič realiziran v Helsinkih leta 2012 v sklopu Svetovne prestolnice oblikovanja. Je ideja finske oblikovalke Marion Robinson, ki je v svojem okolju pogrešala odprto in neformalno platformo za izmenjavo znanja in izkušenj. Dizajnerski zajtrk je skupen neformalni zajtrk/druženje gostujočih umetnikov, oblikovalcev in vseh kreativcev. V Kinu Šiška bo tokrat Dizajnerski zajtrk slovenski sceni predstavil finske ilustratorje.

foto: Thinkstock

Iryna Osypenko 21. november, 2013 Slovenski festival vin in Festival kulinarike gresta dobro skupaj _DSC3335 20. november, 2013 29. slovenski knjižni sejem Sonica_Aoki Takamasa 18. november, 2013 Festival urbanih vsebin SONICA Diskoteka Turist praznuje 16. november, 2013 Diskoteka Turist na 33 obratov (33 1/3 rpm) · · ·