james-zabiela-klub cirkus
14. nov
Kulturni izbor · glasba

Klub Cirkus ob svojem 3. rojstnem dnevu pripravlja veliko praznovanje, ki ga bo ovekovečil stari znanec klubske scene DJ James Zabiela. Eden tehnično najbolj podkovanih didžejev in mojster mešanja žanrov se v Ljubljano vrača po magičnih sedmih letih.

do
Klub Cirkus
Klub Cirkus
7€
Dogodek na Facebooku

James Zabiela je stari znanec Slovenske klubske scene, ki je z vročimi nastopi ogreval tudi množico na legendarnem festivalu Meet Me. Poznan predvsem po mešanju stilov, kot sta breakbeat in house, je poskočni Anglež doživel vrhunec svoje kariere s pomočjo zmage na Muzik Magazine Bedroom Bedlam natečaju. Med drugimi je producent in dj tudi eden od poskusnih zajčkov pri podjetju Pioneer, kjer pomaga razvijati glasbeno in dj opremo.

Na glasbeni odesijadi se mu bodo ta večer pridružili tudi rezident serije Welcome to my house, Buchan, rojstnodnevno praznovanje pa bo zaključil zmagovalec Slovenskega natečaja Residency 2013, Nikashy. Na malem odru bosta za drum`n`bass ritme poskrbela Trdee & MidAir, ekipe LiquiFi.

Linkin-Park-Band-Members-Look-Sky 14. november, 2014 Koncert: Linkin Park novembra na Dunaju cover 13. november, 2014 Koncert: S.A.R.S. in Lollobrigida novembra skupaj na odru Cvetličarne 4thdimensiongroup_creditjohnbouchet-756x420 11. november, 2014 Koncert: John McLaughlin & The 4th Dimension za vse ljubitelje jazza v Kinu Šiška 2014 Bonnaroo Music & Arts Festival - Day 3 11. november, 2014 Koncert: ekscentrični Jack White novembra na Dunaju ·