gardenia
25. nov
V zraku · dan za

Prodajno razstavo cvetličarjev Gardenie z naslovom »Doživite čarobnost vseh odtenkov zime« si lahko ogledate med 25. in 27. novembrom. Gre za nadaljevanje razstav, ki so jih v podjetju Gardenia Ars florae, d. d., pripravljali že v preteklosti, nazadnje leta 2012. Letos vas bodo na Ljubljanskem gradu pričakali z nepozabno razstavo in celo vrsto kreacij in idej, kako čarobnost prazničnega časa preliti v privlačno okrasitev vašega doma ali poslovnih prostorov.

do
Ljubljanski grad
Gardenia Ars Florae d.o.o.
4,50 €

Občudovali boste lahko zanimive kombinacije barv in oblik, ki bodo s pomočjo vseh vrst cvetja ustvarjale pravljico, delček katere boste želeli odnesti s seboj. Pričakujte vse odtenke zime – od črne in rdeče, prek bele, vse do srebrne in zlate, s katerimi vas bomo popeljali v toplino in domačnost ambienta. Pospremili vas bomo na pot skozi različne stile, od čistega minimalizma, prek podeželske rustikalnosti in vse do bogatega glamurja. Na čarobnem potovanju skozi tri velike grajske dvorane bo zagotovo vsak našel nekaj za svojo dušo in svoj dom.

Ljubljanski grad že s svojim ambientom deluje pravljično in nas ponese v svet domišljije. Cvetličarji Gardenie svojo ustvarjalnost in ideje udejanjajo na številnih dogodkih skozi vse leto, razstava na Ljubljanskem gradu pa predstavlja vrhunec in zaokrožitev nekega obdobja. Izkušnje in izjemen obisk razstave v letu 2012 so jih prepričale, da letošnjo izvedbo podaljšajo na več dni in jo zasnujejo v večjem obsegu.

Vstopnice za razstavo, ki bo vse tri dni odprta od 10. do 19. ure v dvorani Palacij, Stanovski ter Obhodni dvorani, po ceni 4,50 evra lahko kupite v cvetličarnah Gardenia, na prodajnih mestih Ljubljanskega gradu, bencinskih servisih Petrol in na mojekarte.si. Del zbrane vstopnine bodo organizatorji namenili dobrodelnemu projektu podariMalico.


Isabelle Schad po sodelovanju z Laurent Goldring. (Foto: Jakub Wittchen) 25. november, 2016 CoFestival 2016: mednarodni festival sodobnega plesa v Ljubljani Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! Sejem Narava-zdravje 2016 24. november, 2016 Sejem Narava-zdravje 2016 sempl 18 portorož 24. november, 2016 18. SEMPL 2016: polnoletni SEMPL še bolj strokoven, zabaven in razgiban ·