21. maj
V zraku · dan za · Utrip mesta · šport

Pred Športnim centrom Millenium v BTC-ju in v dvorani bo konec tega tedna potekal najbolj množičen dogodek za najmlajše ljubitelje tenisa Igrajmo tenis! Ambasador projekta Igrajmo tenis! je eden najboljših slovenskih igralcev prvi Slovenec, ki se je prebil med najboljših sto igralcev na svetu, Blaž Kavčič.

do
ŠC Millenium BTC, Ljubljana
Tenis Slovenija
Vstop je prost.
Dogodek na Facebooku

V ŠC Millenium bodo na največjem turnirju za mlajše starostne kategorije tekmovali otroci 8 – 11 let, hkrati pa bo v BTC City-u Festival nakupa in zabave, ki zaradi izjemnih ponudb ter bogatega programa združuje vse generacije. Za najmlajše teniške upe je to tradicionalen turnir na katerem nastopijo igralke in igralci z vseh slovenskih klubov, ker pa bo v okviru teniškega turnirja pester vzporeden program z nagradnimi igrami in nagradami, pa bodo na prizorišču ŠC Millenium aktivni tudi starši, prijatelji in ostali spremljevalci.

PREBERITE ŠE: Salomon tekaška druženja: tekaška avantura, ki nas bo povezala z okoljem

Letošnja novost prireditve je atraktivna športna panoga, tenis na mivki. Vsi obiskovalci se bodo seveda lahko preskusili v tenisu na mivki in hkrati odkrili čare vedno bolj popularnega športa.

Predzadnja majska sobota in nedelja pa ne bosta razveseljevala le otroke, ampak tudi ljubitelje tenisa vseh generacij, ki bodo imeli možnost brezplačnega igranja tenisa na več kot 60 igriščih v teniških klubih po vsej Sloveniji.

tumblr_ny2e1hHRRx1s9rmflo1_1280 21. maj, 2016 Restaurant Day 2016: globalni kulinarični festival Ponytlon 2016 20. maj, 2016 Ponytlon 2016: mini različica kolesarske dirke Red Bull Goni Pony 20. maj, 2016 Food Revolution Day 2016: kaj jemo in od kod hrana izvira Od 10. do 21. maja bo Cerkno že enaindvajsetič zapovrstjo odeto v zvoke in ritme jazza. 19. maj, 2016 Jazz Cerkno 2016 ·