Igrajmo tenis – teniški turnir in brezplačno igranje tenisa

Pred Športnim centrom Millenium v BTC-ju in v dvorani bo konec tega tedna potekal najbolj množičen dogodek za najmlajše ljubitelje tenisa Igrajmo tenis! Ambasador projekta Igrajmo tenis! je eden najboljših slovenskih igralcev prvi Slovenec, ki se je prebil med najboljših sto igralcev na svetu, Blaž Kavčič.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

ŠC Millenium BTC, Ljubljana

Organizator

Tenis Slovenija

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

V ŠC Millenium bodo na največjem turnirju za mlajše starostne kategorije tekmovali otroci 8 – 11 let, hkrati pa bo v BTC City-u Festival nakupa in zabave, ki zaradi izjemnih ponudb ter bogatega programa združuje vse generacije. Za najmlajše teniške upe je to tradicionalen turnir na katerem nastopijo igralke in igralci z vseh slovenskih klubov, ker pa bo v okviru teniškega turnirja pester vzporeden program z nagradnimi igrami in nagradami, pa bodo na prizorišču ŠC Millenium aktivni tudi starši, prijatelji in ostali spremljevalci.

PREBERITE ŠE: Salomon tekaška druženja: tekaška avantura, ki nas bo povezala z okoljem

Teniški turnir za mlajše starostne kategorije - Igrajmo tenis!
Teniški turnir za mlajše starostne kategorije – Igrajmo tenis!

Letošnja novost prireditve je atraktivna športna panoga, tenis na mivki. Vsi obiskovalci se bodo seveda lahko preskusili v tenisu na mivki in hkrati odkrili čare vedno bolj popularnega športa.

Predzadnja majska sobota in nedelja pa ne bosta razveseljevala le otroke, ampak tudi ljubitelje tenisa vseh generacij, ki bodo imeli možnost brezplačnega igranja tenisa na več kot 60 igriščih v teniških klubih po vsej Sloveniji.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
29. Slovenski oglaševalski festival 10. septembra v Ljubljani