PB-20180414-LJ-003
29. sep
V zraku · dan za

Zadnji septembrski konec tedna bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani potekal letošnji drugi, sicer pa že 11. Pivo & Burger Fest, ki bo na najbolj gurmanskem trgu države združil vse ljubitelje sočnih burgerjev in inovativnih pivovarskih zvarkov od blizu in daleč. Trebuščke bomo polnili in grla vlažili v soboto, 29. septembra, od 11. do 23. ure, v nedeljo, 30. septembra, pa od 11. do 22. ure.

do
Pogačarjev trg, Ljubljana
Pivo & Burger Fest
Vstop je prost.
Dogodek na Facebooku

Ker sta pestrost ponudbe in kakovost izdelkov slovenskih kraft pivovarjev vedno večji, bo na zadnjem letošnjem Pivo & Burger Festu še več poudarka na bogatem izboru domačega kraft piva. “Ustvarjalnost naših pivovarjev se kaže tudi v vedno večjem številu stilov, ki jih čarajo v svojih kotlih. Tako bodo obiskovalci Pivo & Burger Festa poleg kraft klasik, kot so pale ale, stout ali ipa, lahko poskusili tudi mnoge drznejše vare, denimo baltic porter ali pa kisla piva, kot sta tipa gose ali berliner weisse, in seveda tudi posebne izdaje, nekatere zvarjene posebej za PBF,” je pred dogodkom dejal Lior Kochavy, ustanovitelj festivala, ki se je trdno zasidral kot osrednji tovrstni dogodek v širši regiji.

Ker piti na prazen želodec seveda ne gre, bo bogato ponudbo piva dopolnjevala enako bogata ponudba burgerjev, ki na družbenih medijih običajno sproži burne debate o tem, kdo od približno dvajset različnih ponudnikov ima tokrat najboljšega. Tem se bodo septembra zagotovo pridružili še razmisleki o tem, katera čili omakca je najbolj vroča in aromatična, saj bo ponudbo tokratnega Pivo & Burger Festa po majski premieri ponovno popestrila tudi posebna stojnica s tem nepogrešljivim dodatkom, ki iz burgerja naredi pravo bombo.


Nikola Vrdoljak, Dunja Ivana Ballon, Kristina Miljavac i Tomo Ricov 20. september, 2018 11. Weekend Media festival 2018 AP-1T8RFEJQD1W11_news 15. september, 2018 Red Bull 400 Planica 2018: tek na svetovno znano skakalnico Perpetuum Jazzile pred odhodom na oder z ekipo Europarka (Foto_Marko Pigac) 24. avgust, 2018 Europarkov 18. rojstni dan: Glasbena ekstaza v Mariboru Sestavljajte najbolj barvne kocke na svetu na največjem Lego festivalu v Cityparku. 24. avgust, 2018 V Citypark prihaja največji Lego festival doslej · · · · · ·