fbpx

Jesenski Pivo & Burger Fest 2018 nas čaka zadnji vikend v septembru

Zadnji septembrski konec tedna bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani potekal letošnji drugi, sicer pa že 11. Pivo & Burger Fest, ki bo na najbolj gurmanskem trgu države združil vse ljubitelje sočnih burgerjev in inovativnih pivovarskih zvarkov od blizu in daleč. Trebuščke bomo polnili in grla vlažili v soboto, 29. septembra, od 11. do 23. ure, v nedeljo, 30. septembra, pa od 11. do 22. ure.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Pogačarjev trg, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Ker sta pestrost ponudbe in kakovost izdelkov slovenskih kraft pivovarjev vedno večji, bo na zadnjem letošnjem Pivo & Burger Festu še več poudarka na bogatem izboru domačega kraft piva. “Ustvarjalnost naših pivovarjev se kaže tudi v vedno večjem številu stilov, ki jih čarajo v svojih kotlih. Tako bodo obiskovalci Pivo & Burger Festa poleg kraft klasik, kot so pale ale, stout ali ipa, lahko poskusili tudi mnoge drznejše vare, denimo baltic porter ali pa kisla piva, kot sta tipa gose ali berliner weisse, in seveda tudi posebne izdaje, nekatere zvarjene posebej za PBF,” je pred dogodkom dejal Lior Kochavy, ustanovitelj festivala, ki se je trdno zasidral kot osrednji tovrstni dogodek v širši regiji.

Ponudba slovenskih kraft pivovarjev je vse večja.
Ponudba slovenskih kraft pivovarjev je vse večja.

Ker piti na prazen želodec seveda ne gre, bo bogato ponudbo piva dopolnjevala enako bogata ponudba burgerjev, ki na družbenih medijih običajno sproži burne debate o tem, kdo od približno dvajset različnih ponudnikov ima tokrat najboljšega. Tem se bodo septembra zagotovo pridružili še razmisleki o tem, katera čili omakca je najbolj vroča in aromatična, saj bo ponudbo tokratnega Pivo & Burger Festa po majski premieri ponovno popestrila tudi posebna stojnica s tem nepogrešljivim dodatkom, ki iz burgerja naredi pravo bombo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
pivoinburgerfest.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!