50 odtenkov zenske
16. feb
Kulturni izbor · odri

50 odtenkov ženske je nova nora komedija, ki bo resnico pokazala na zabaven način. Podlaga za predstavo so vsem dobro znani dogodki iz resničnega življenja. Kaj se dogaja z dojenčico v zibelki, ko preračunljivo budi starše? Kako najstnica rešuje težavo s tretjo izgubo “nedolžnosti”? Kateri odtenek se pokaže v odnosu z “ljubečo” mamico, “čudovitim” sinkom, “razumevajočim” možem, sošolkami, ljubimcem, sodelavkami in ne nazadnje: v radostnih trenutkih staranja? Po tej predstavi bodo ženske končno razumljene in razkrite – ali pa tudi ne.

Kolosej Ljubljana
Talija gledališče
15,00 €

Pravijo, da znajo ženske početi več stvari hkrati. Ampak pssst! To sploh ni res. V vsaki ženski se skriva cel mali bataljon žensk. Kuhajo, vzgajajo, telovadijo, obrekujejo, likajo, študirajo, ukazujejo, ustvarjajo, ljubijo, nagajajo, prijateljujejo, modrujejo … In če pomisliš, da cel ta notranji zborček hkrati dobi PMS ali glavobol, je sreča, da je ženskam dan tudi “notranji airbag”, ki ves plaz čustev in občutkov zadrži pred izbruhom v zunanji svet. Barbi vam bo brez predsodkov in na komičen način razkrivala svoje odtenke, z vsemi pikantnimi podrobnostmi.

PREBERITE ŠE: Seminar Millionaire Mind Intensive na Gospodarskem razstavišču

Kdo je Barbi?

Za psevdonimom Barbi Šov se skriva Barbara Vidovič, gledališka igralka in komičarka, ki vodi zavod Talija – ustvarjalni laboratorij in ustvarja kot igralka.

Teatralni pogovorni šov: Kako ostanem lepa in svobodna 13. januar, 2017 Teatralni pogovorni šov: Kako ostanem lepa in svobodna Premiera: Stari klovni v SNG Nova Gorica 16. november, 2016 Premiera: Stari klovni v SNG Nova Gorica Gledališče: Premierna uprizoritev Pomone v SNG Drama 11. november, 2016 Premierna predstava: Pomona v SNG Drama še vedno mame siti teater btc 8. november, 2016 V SiTi Teater BTC prihaja komedija Še vedno mame · · ·