2014 Bonnaroo Music & Arts Festival - Day 3
11. nov
Kulturni izbor · glasba

Jack White, najbolj znan kot (boljša ali slabša) polovica dua The White Stripes, prihaja 11. novembra na Dunaj.

Wiener Gasometer, Dunaj
Wiener Gasometer, Dunaj
51€

Razni resničnostni šovi, tabloidne ločitve in romance z obljubami zvestobe sredi Amazonke, izmišljanje takšnih in drugačnih dejstev iz zasebnega življenja… Naj vas njegovo medijsko pojavljanje zabava ali vam gre na živce – če imate radi glasbo, vam je najbrž jasno, zakaj Jack White danes velja za enega najbolj cenjenih glasbenih ustvarjalcev.
S ploščo Blunderbuss se je takoj po izidu znašel na vrhu ameriške in britanske lestvice albumov, nominiran je bil v tako rekoč skoraj vseh kategorijah nagrade grammy, hkrati pa je navdušil še glasbene kritike.

PREBERITE ŠE: Koncert: In Flames oktobra na Dunaju

Lazaretto, ki je izšel 10. junija letos, je polnejši, bolj raznolik in razgiban ter niha med različnimi zvrstmi (blues, country, folk, rock), ki pa so si v osnovi zelo podobne. Suvereno zasenči večji del njegovega dosedanjega opusa, brez katerega pa – roko na srce, ne bi prišel do točke na kateri je zdaj.
Na Dunaju boste lahko uživali v živi in ekscentrični predstavi 11. novembra v Wiener Gasometer. Cena vstopnic je 51 evrov. Kupite jih lahko na koncerti.net.

unnamed 30. maj, 9600 Dobrodelni koncert čLOVEnija – Umetniki umetniku Indie band Merchandise 30. maj, 0400 Merchandise: post-punk zasedba kmalu v Ljubljani Bubly 6. november, 2014 Koncert: V Ljubljano prihaja nežni Michael Bublé lady_gaga_applause_1 2. november, 2014 Koncert Lady Gaga novembra na Dunaju ·