Justin Bieber v Zagrebu
9. nov
Kulturni izbor · glasba

Justin Bieber, idol številnih najstnic, se bo 9. novembra 2016 mudil v Zagrebu, kjer bo koncertiral v tamkajšnji Areni. Vstopnice za koncert so že na voljo (270 kun = 35 evrov), poleg ogleda koncerta pa bo na voljo tudi poseben paket za oboževalce, in sicer celodnevno druženje s kanadskim glasbenikom, za kar pa boste morali odšteti skoraj dva tisoč evrov.

Arena Zagreb, Zagreb (Hrvaška)
Arena Zagreb
35 €

Najstniški idol Justin Bieber bo leta 2016 gostoval na Hrvaškem. 9. novembra 2016 se bo namreč ustavil v Zagrebu v tamkajšnji Areni v sklopu svoje svetovne turneje Purpose World Tour, ki jo začenja 9. septembra 2016. Na odru se mu bodo pridružili posebni gosti, ki pa jih organizator še ni razkril, poleg vstopnic, ki so že na voljo, pa boste lahko ”belieberji” Justina spoznali tudi ena na ena. A le če boste pripravljeni za celodnevno druženje, članstvo v Fan Clubu in selfija z zvezdnikom odšteti nekaj čez 1800 evrov (14 tisoč kun).

PREBERITE ŠE: Koncert: Rihanna avgusta 2016 prihaja na Dunaj!

Glede na dejstvo, da je na 64 prizoriščih koncert Justina Bieberja že razprodan, priporočamo, da si vstopnice (270 kun) za koncert čim prej omislite, sicer se boste morali zanje obrisati pod nosom.


Tindersticks 9. november, 2016 Koncert: odlični Tindersticks novembra v Kinu Šiška foto-zucchero-chocabeck-di-ari-michelson-colore-occhialidonna-moderna-jpg-JUIHWJD1 8. oktober, 2016 Koncert: Zucchero – sladki bluesman – se vrača v Ljubljano kinosiska 23. september, 2016 7. obletnica Kina Šiška: nastopili bodo Koala Voice, Noair in MFFY Prismojeni Profesorji Bluesa 16. september, 2016 Koncert: Prismojeni Profesorji Bluesa s ”poslovilcem” v Križankah · ·