Shawn Mendes
4. maj
Kulturni izbor · glasba

Tista dekleta, ki ne padajo za Justinom Bieberjem, imajo v Shawnu Mendesu odlično alternativo. Osemnajstletni kanadski pevec, ki je pozornost založnikov pritegnil s kratkimi posnetki na omrežju Vine, maja 2017 prihaja v nam bližnji Dunaj, kjer bo predstavil skladbe s svojega drugega albuma Illuminate, na katerem se nahaja tudi megauspešnica Treat you Better. Gotovo pa ne bo manjkala tudi skladba Stiches iz debitantskega albuma Handwritten. Vstopnice so že na voljo.

do
Wiener Stadthalle, Halle D, Dr. Roland Rainer Platz/Märzpark, Dunaj
Eventim
45,90 €

Kanadski pevec in tekstopisec Shawn Mendes, ki ga je v stratosfero izstrelila skladba Stitches, se bo v sklopu turneje Illuminate World Tour 4. maja 2017 ustavil na Dunaju v tamkajšnji dvorani Wiener Stadthalle.

Album Illuminate je na lestvici Billboard 200 debitiral na prvem mestu, ravno tako Handwritten.

Tak dosežek je pri tako rosnih letih pred njim uspel samo še Justinu Bieberju, Miley Cyrus, Hilary Duff in LeAnn Rimes. Vstopnice so že v prodaji in hitro kopnijo.

Galerija – Shawn Mendes:

Shawn MendesOdpri galerijo

2Cellos v ljubljanski Areni Stožice obljubljata spektakel brez primere. 7. april, 2017 Koncert: 2Cellos – Ljubljana bo 2017 priča epskemu spektaklu gipsy_kings_ljubljana 1. april, 2017 Koncert: Gipsy Kings bodo aprila 2017 nastopili v Ljubljani lukas graham 18. marec, 2017 Koncert: danska četverica Lukas Graham na Dunaju macygray zagreb koncert 2017 9. marec, 2017 Koncert: kraljica soula Macy Gray marca 2017 v Zagrebu · · · · ·