fbpx

Koncert: Shawn Mendes maja 2017 prihaja na Dunaj

Shawn Mendes

Tista dekleta, ki ne padajo za Justinom Bieberjem, imajo v Shawnu Mendesu odlično alternativo. Osemnajstletni kanadski pevec, ki je pozornost založnikov pritegnil s kratkimi posnetki na omrežju Vine, maja 2017 prihaja v nam bližnji Dunaj, kjer bo predstavil skladbe s svojega drugega albuma Illuminate, na katerem se nahaja tudi megauspešnica Treat you Better. Gotovo pa ne bo manjkala tudi skladba Stiches iz debitantskega albuma Handwritten. Vstopnice so že na voljo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Wiener Stadthalle, Halle D, Dr. Roland Rainer Platz/Märzpark, Dunaj
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
45,90 €

Kanadski pevec in tekstopisec Shawn Mendes, ki ga je v stratosfero izstrelila skladba Stitches, se bo v sklopu turneje Illuminate World Tour 4. maja 2017 ustavil na Dunaju v tamkajšnji dvorani Wiener Stadthalle.


Album Illuminate je na lestvici Billboard 200 debitiral na prvem mestu, ravno tako Handwritten.

Tak dosežek je pri tako rosnih letih pred njim uspel samo še Justinu Bieberju, Miley Cyrus, Hilary Duff in LeAnn Rimes. Vstopnice so že v prodaji in hitro kopnijo.

Galerija – Shawn Mendes:

Dodatne Informacije

Nakup vstopnic:
eventim.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!