Odprta kuhna je v treh letih gostovanja na Pogačarjevem trgu v Ljubljani postala sinonim petkovih druženj, začinjenih z okušanjem raznolike kulinarike, tako tradicionalno slovenske kot mednarodne kuhinje z vseh koncev sveta. Zaradi velikega zanimanja za projekt v drugih mestih se z letošnjim letom projekt Odprta kuhna širi tudi v druge slovenske kraje. Prvič se bo Odprta kuhna odprla tudi v Celju, in sicer v soboto, 30. maja 2015, ko se bodo obiskovalci celjske tržnice med 10. in 20. uro sprehodili med stojnicami, ki bodo ponujale raznolik nabor jedi, okusov, kuharskih tehnik ter številnih znanih in malo manj znanih sestavin.

NAPREJ! To je napis na moji pisalni mizi, to je ozadje na mojem pametnem telefonu. Spremlja me v različnih življenjskih obdobjih in služi kot osebna maksima, saj je moj cilj, da v življenju rastem, napredujem ter pridobim več znanja in spretnosti na čisto vsakem življenjskem področju.