Odprta kuhna 2020 že drugi teden v juniju, po novem bo potekala dva dni!

Odprta kuhna 2020 se vrača na Pogačarjev trg 11. in 12. junija. Da, prav ste prebrali. Odprta kuhna bo po novem del ponudbe osrednje ljubljanske tržnice kar dva dni na teden.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Pogačarjev trg, Ljubljana

Organizator

Odprta kuhna

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

Slastna ulična hrana bo tako ob spremljavi odličnih vin, piva, koktejlov in drugih napitkov na stojnicah Odprte kuhne na voljo vsak sončni četrtek od 10. do 20. ure ter vsak sončni petek od 10. do 22. ure. Porazdelitev obiskovalcev na dva dni predstavlja tudi enega od ukrepov za večjo varnost v novih razmerah.

Odprta kuhna 2020 se vrača z dvojno dozo!
Odprta kuhna 2020 se vrača z dvojno dozo!

Ves pribor bo pribor za enkratno uporabo (krožniki, pribor, prtički, slamice) iz biorazgradljivih materialov, kozarci pa stekleni (uporabljeni enkrat) ali biorazgradljivi. Ustanovitelja Odprte kuhne, Alma in Lior Kochavy, sta poudarila da so standardi higiene in varnosti v gostinstvu, še posebej na prostem, že brez ukrepov proti novemu koronavirusu izjemno visoki in zahtevni, vsi ponudniki hrane in pijač na Odprti kuhni pa se bodo držali tudi vseh protikoronskih ukrepov. Sicer pa bosta najbolj očitni spremembi večji razmak med stojnicami in med mizami, slednje bodo tudi redno razkuževali. Na vseh stojnicah bo na voljo razkužilo za roke, v novih razmerah pa bo še posebej dobrodošla tudi letos uvedena možnost brezgotovinskega plačevanja s karticami. Ker gre za tržnico na prostem, uporaba mask za obiskovalce ni obvezna. Zbiranje odpadkov bo še vedno potekalo ločeno ob pomoči svetovalcev iz JP VOKA SNAGA.

Prvi termin je 11. in 12. junij 2020.
Prvi termin je 11. in 12. junij 2020.

Ekipa Odprte kuhne bo na svoji spletni strani odprtakuhna.si objavila tudi odgovore na vprašanja v zvezi z obiskom v novih razmerah, za morebitna dodatna pojasnila pa bodo na voljo tudi na družbenih medijih Facebook, Instagram in Twitter.

Dodatne Informacije

Več informacij:
odprtakuhna.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
LJFW 2020: prihaja nova modna sezona!