Pivo & Burger Fest 2019: lov na burgerje in pivo je odprt

Zadnjič posodobljeno: :

Pozor, bliža se Pivo & Burger Fest 2019! V soboto in nedeljo, 6. in 7. aprila, se bo na ljubljanskem Pogačarjevem trgu spet trlo burgerljubov, pivoznalcev ter drugih raziskovalcev.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Pogačarjev trg, Ljubljana

Organizator

Odprta kuhna

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

Pivo & Burger Fest 2019 bo že 12. po vrsti! Na kulinarični festival letos prihaja tudi lepo število osvežitev in prenovitev – nove funky vrste piva, sveže in sočne burger pogruntavščine, še zajetnejša festivalska knjižica in končno tudi širitev obzorij spajanja piva s hrano.

Fajn pivo se res rado parčka z mnogimi jedmi, zato tudi organizatorji festivala niso zgrešili trenda spajanja le-tega s celo vrsto različnih vrst hrane: od začinjenih specialitet vzhodnega sveta do kremastih sladic, od bogatih narezkov do hip in modernih krožnikov. Če želite biti na tekočem, potem spremljajte uradno spletno stran organizatorja. Sicer vas ti v soboto, 6. aprila, pričakujejo od 11.00 do 23.00, v nedeljo, 7. aprila, pa od 11.00 do 21.00.

Dodatne Informacije

Več informacij:
odprtakuhna.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Velika noč v Nemčiji: nenavadni in edinstveni velikonočni običaji