Mercedes-Benz CLA Shooting Brake: posebnež brez konkurence

Mercedes CLA Shooting Brake
Zadnjič posodobljeno: :

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake je edinstven, saj nima konkurence v svojem segmentu, razen če se BMW odloči, da bo naredil karavanski kupe serije 1 ali pa da Audi, kupcem ponudi kupejskega A3 avanta. Tudi, zato smo vseli, da je ta posebnost obstala na trgu in se predstavlja izboljšana v vseh pogledih.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake v drugo genracijo vstopa vsekakor še bolj eleganten in popolnoma prenovljen. Tudi zato je v primerjavi s predhodnikov daljši in hkrati širši za skoraj 5 centimetrov. Tudi v višino je izgubil doba dva milimetra. A to so popolnoma nepomembne floskule in mašilo. Bistvo sprememb se je zgodilo v notranjosti, kjer bo več prostora za potnike. In to je najbolj pomembno. Tudi zato bo najbolj praktičen član družine razreda A! Zato vas verjetno vas zanima, koliko tovora lahko pogoltne prtljažni prostor? Celih 505 litrov, oziorma natanko 10 litrov več kot prej.

Seveda je od bratov razreda A dobil vse igrače, ki smo jih videli že v najnovejši hatchbacku in limuzini razreda A, kot v razredu B. Od informacijskega sistema za zabavo MBUX do prilagodljivih blažilnikov. Torej vse, kar lahko danes Mercedes-Benz ponudi.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake
Mercedes-Benz CLA Shooting Brake
A kar je najpomembneje, je to, da Mercedes-Benz s osvajanjem src v tovrstni niši dela nekaj kar je res posebnega. Še vedno svoj produkt individualizira za posameznika – tudi tistega z drugačnim okusom.

Galerija slik: Mercedes-Benz CLA Shooting Break

Dodatne Informacije

Več informacij:
mercedes-benz.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Novi Volkswagen Multivan T7: spremenjena podoba za električno ero