Okusi Piva Radovljica 2019: prvi festival craft piva v čokoladnem mestu
1. jun
V zraku · dan za

Radovljico poznajo VSI kot mesto čokolade, ki je tudi letos v mesecu aprilu na enem mestu združilo ljubitelje čokolade iz cele Slovenije. Odslej bo ta kraj znan tudi po pivu, saj v mesto prihaja čisto nov festival Okusi Piva Radovljica 2019. V parku v bližini starega mestnega jedra se bodo predstavili slovenski ponudniki craft piva in lokalne kulinarike. Dan bosta zaokrožila tudi dva odlična koncerta, poskrbljeno bo tudi za program za otroke.

do
Grajski park Radovljca
Ekipa domačinov
Ni podatka!
Dogodek na Facebooku

Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija.

Ljubitelji čokolade vedo, da je Radovljica sladko mesto, ki na tridnevnem festivalu vsako leto zbere čokoladnice in ponudnike čokoladnih sladic, ki skrbijo za največjo ponudbo čokolad, čokoladnih jedi in čokoladnih sladic v Sloveniji. Z junijem 2019 pa bo Radovljica znana tudi po pivu. Ekipa domačinov bo organizirala povsem nov festival, ki so ga poimenovali Okusi Piva Radovljica 2019. Odvijal se bo v parku v bližini starega mestnega jedra, na njem pa se bodo predstavili slovenski ponudniki craft piva.

Dogodek se bo odvijal na prvo junijsko soboto popoldan, poleg ponudbe craft piva in lokalne kulinarike, bo poskrbljeno tudi za program za družine in živo glasbo.

Red bull goni pony 2019: požen’te hudiča na vrh Vršiča! 1. junij, 2019 Red Bull Goni Pony 2019: požen’te hudiča na vrh Vršiča! Muse-Press-Photo-Credit-Jeff-Forney 29. maj, 2019 Koncert: progresivni rockerji Muse maja 2019 v Gradcu image20180709164932 26. maj, 2019 Cars & Coffee 2019: zverine, da te kap! Triglav The Rock Ljubljana 2019: Triglav sredi Kongresnega trga 25. maj, 2019 Triglav The Rock Ljubljana 2019: Triglav sredi Kongresnega trga ·