Okusi Piva Radovljica 2019: prvi festival craft piva v čokoladnem mestu

Okusi Piva Radovljica 2019: prvi festival craft piva v čokoladnem mestu
Zadnjič posodobljeno: :

Radovljico poznajo VSI kot mesto čokolade, ki je tudi letos v mesecu aprilu na enem mestu združilo ljubitelje čokolade iz cele Slovenije. Odslej bo ta kraj znan tudi po pivu, saj v mesto prihaja čisto nov festival Okusi Piva Radovljica 2019. V parku v bližini starega mestnega jedra se bodo predstavili slovenski ponudniki craft piva in lokalne kulinarike. Dan bosta zaokrožila tudi dva odlična koncerta, poskrbljeno bo tudi za program za otroke.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Grajski park Radovljca

Organizator

Ekipa domačinov

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Ni podatka!

Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija.

Ljubitelji čokolade vedo, da je Radovljica sladko mesto, ki na tridnevnem festivalu vsako leto zbere čokoladnice in ponudnike čokoladnih sladic, ki skrbijo za največjo ponudbo čokolad, čokoladnih jedi in čokoladnih sladic v Sloveniji. Z junijem 2019 pa bo Radovljica znana tudi po pivu. Ekipa domačinov bo organizirala povsem nov festival, ki so ga poimenovali Okusi Piva Radovljica 2019. Odvijal se bo v parku v bližini starega mestnega jedra, na njem pa se bodo predstavili slovenski ponudniki craft piva.

Okusi piva prihajajo v Radovljico!
Okusi piva prihajajo v Radovljico!

Dogodek se bo odvijal na prvo junijsko soboto popoldan, poleg ponudbe craft piva in lokalne kulinarike, bo poskrbljeno tudi za program za družine in živo glasbo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
radolca.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kam za 8. februar 2021, Prešernov dan, slovenski praznik kulture?