fbpx

Operna noč v Mestnem parku 2019: brezplačen koncert opernih arij

Operna noč v Mestnem parku 2019: brezplačen koncert opernih arij

Mariborski Mestni park se bo tudi letos za en večer spremenil v operno prizorišče, na katerem bodo orkester, zbor, solisti in dirigent zaigrali znamenite operne arije. Ob veličastnem zaključku operne sezone boste tako lahko doživeli romantično noč pod zvezdami, ki vključuje poslušanje melodij najznamenitejših opernih arij, s poudarkom na predstavitvi uspešnic iz aktualne in prihodnje sezone.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Mestni park Maribor
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost!

Glasba je tista vrsta umetnosti, ki povezuje ljudi, ne glede na njihova leta, zanimanja in življenjske poglede. In ker velja za kulturno in umetnostno dobrino, bi morala biti dostopna čisto vsem – to poslanstvo že leta izpolnjuje Operna noč v Mestnem parku, na kateri simfonični orkester SNG Maribor, dirigent Simon Krečič, solisti in mariborska operna hiša zdaj že tradicionalno zaigrajo najlepše operne arije, ki jih lahko sliši čisto vsako uho, saj je prireditev brezplačna.

Poslušali boste najlepše operne arije!
Poslušali boste najlepše operne arije!

Za vse ljubitelje opere, klasične glasbe in radovedne mimoidoče bodo tudi letos v Mestnem parku pripravili koncert opernih arij, ki so v svetu znane in so bile v aktualni sezoni priljubljene. Katere uspešnice boste lahko slišali, boste kmalu izvedeli na spletni strani Slovenskega narodnega gledališča Maribor, ki s tem koncertom uradno tudi zaključuje sezono.

Dodatne Informacije

Več informacij:
sng-mb.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.