Senzacija: Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove
9. dec
V zraku · dan za

Cirkuška predstava Senzacija: Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove bo svojo turnejo začela ravno v Sloveniji. Najboljši ruski cirkusanti se bodo predstavili 9. decembra 2016 v Ljubljani, 10. decembra 2016 v Celju, 11. decembra 2016 v Kopru, 12. decembra 2016 v Mariboru in 13. oktobra 2016 v Novi Gorici. Ne zamudite čarobne predstave, kjer vas bodo izjemni cirkusanti, čarovniki, drsalci in akrobati popeljali v pravo predbožično vzdušje.

do
Ljubljana, dvorana Tivoli
Festival slovanskih kultur
26 €
Dogodek na Facebooku

Senzacija: Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove prihaja  9. decembra 2016 v Slovenijo, kjer tudi začenja svojo turnejo. Nepozabne akrobacije na ledu bodo pospremljene s pisanimi kostumi, čarobnimi posebnimi učinki ter dramatično glasbo. Na drsalkah bodo nastopili najboljši ruski cirkusanti, ki se bodo pred napeto publiko podali na hojo po vrvi v drsalkah ter izvajali raznorazne mogočne akrobacije.

Moskovski cirkus na  ledu je leta 1964 ustanovil A. G. Arnold, eden od najbolj priznanih cirkuških režiserjev svojega časa. Posebnost cirkusa na ledu je to, da poleg akrobacij vključuje tudi baletne in umetnostnodrsalne figure. Zasedba je v času delovanja navdušila že več kot 200 milijonov oboževalcev po vsem svetu. Moskovski cirkus na ledu še danes velja za pionirja nove zvrsti cirkusa, kjer neutrudno vodi in postavlja nove standarde svojim sledilcem.

V Sloveniji bo Moskovski cirkus na ledu začel svojo turnejo predstave Senzacija. Predstavo si lahko ogledate v štirih različnih terminih, v različnih slovenskih mestih. 9. decembra 2016 se bo predstava premierno odvrtela v Ljubljani, ponovila pa se bo 11. decembra v Kopru, 12.  decembra v Mariboru in 13. oktobra v Novi Gorici. Vabljeni, da skupaj s svojo družino ob spremstvu te nepozabne predstave vstopite v čarobni čas predbožičnega dogajanja. Vstopnice so že v prodaji.

PREBERITE ŠE: Festival evropskega in mediteranskega filma 2016


Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! PRteaterKolaz26SEP-6 (1) 15. november, 2016 PR teater 2016 – cirkus komuniciranja Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Zabava na Nebotičniku: Halloween visoko nad mestom 30. oktober, 2016 Zabava na Nebotičniku: Halloween visoko nad mestom · ·