Svetovni pokal v gorskem kolesarstvu 2019: rock’n’roll v Mariboru
26. apr
V zraku · dan za

Formula ena gorskega kolesarjenja, Mercedes-Benz UCI Mountain Bike World Cup, se vrača na prizorišče, kjer se tekmovanja v gorskem kolesarstvu odvijajo že od leta 1998, zadnje tekmovanje za svetovni pokal pa je bilo organizirano v sezoni 2010. V petek boste lahko priča treningu, v soboto kvalifikacijam, v nedeljo pa velikemu finalu, ko bodo pogumni kolesarji drveli tudi po Trikotni jasi, kjer je, kot sami pravijo, “pravi rock’n’roll”.

do
Park Pohorje
Svetovni pokal v gorskem kolesarstvu
od 9 €
Dogodek na Facebooku

26. in 28. aprila bo Maribor prizorišče največjih in najprestižnejših tekmovanj v svetu gorskega kolesarstva – gostil bo otvoritvena tekmovanja serije svetovnega pokala Mercedes Benz UCI Moutain Bike World Cup 2019.

Svetovni pokal v gorskem kolesarstvu 2019 bo prinesel novo vznemirljivo sezono – najboljši tekmovalci tekmujejo z najtežjimi in najbolj zahtevnimi programi ter s ciljem, da postanejo prvaki svetovnega pokala. In med njimi so tudi naši – oči bodo zagotovo uprte v Moniko Hrastnik, lansko evropsko prvakinjo, ki trenutno na svetovni lestvici najboljših gorskih kolesark v ženski konkurenci zaseda peto mesto.

Svetovni pokal v gorskem kolesarstvu 2019 se bo začel 26. aprila, ko bodo udeleženci lahko prisustovali treningom tekmovalcev, vikend pa bo rezerviran za kvalifikacije in veliki finale. Organizatorji napovedujejo, da bo proga zelo razgibana in zanimiva za gledalce, predvsem nov spodnji del, kjer lahko vidite razliko v hitrosti med tekmovalci in delovanje kolesa.

Zagotovite si vstopnico in bodite del te nore zgodbe!

Labyrinth Istria 2019: ogrevanje pred festivalskim poletjem 26. april, 2019 Labyrinth Istria 2019: ogrevanje pred festivalskim poletjem Čistilna akcija za lepšo Ljubljano 2019: čista in zelena prestolnica 20. april, 2019 Čistilna akcija za lepšo Ljubljano 2019: čista in zelena prestolnica eddie-izzard-foto 14. april, 2019 Eddie Izzard prihaja z novim šovom Wunderbar aprila 2019 v Ljubljano Festival čokolade Radovljica 2019: tri dni okušanja čokoladnih dobrot. 12. april, 2019 Festival čokolade Radovljica 2019: tri dni okušanja čokoladnih dobrot ·