fbpx

4 najboljše aplikacije za odštevanje do novega leta in ostalih pomembnih dogodkov

Foto: envato

Odštevanje na silvestrovo je v mnogih gospodinjstvih že prava tradicija. Takrat se odpre šampanjec, zavrti se novoletna glasba, prižgejo se ognjemeti. Zgodi pa se lahko, da je določeno štetje sekund na različnih medijih tudi v zamiku, zato vam v prispevku razkrivamo štiri mobilne aplikacije, ki so zelo natančne in jih lahko uporabite pri letošnjem vstopu v novo leto 2022 ali pri odštevanju do različnih pomembnih dogodkov.

Če ne želite zamuditi pomembnih dogodkov v svojem življenju, so to najboljše aplikacije, ki vam bodo pomagale odštevati do novega leta in ostalih pomembnih trenutkov!

Aplikacija Countdown & Count Up Timer


Primerna je za iPhone in iPad. Gre za natančno odštevanje, kjer lahko vidite, koliko dni, ur ali minut je potrebno še počakati do novega leta. Aplikacijo pa lahko prilagodite tako, da za ozadje uporabite fotografije, prilagodite pisavo in časovnik.

Aplikacije Aftellen


Aplikacija Aftellen je enostavnejša. V tej nizozemski aplikaciji vnesete naslov, datum in čas, za ozadje pa nastavite tudi fotografijo. Na naslednjem zaslonu se prikaže ura, ki eno za drugim odšteva sekunde, minute, ure in dneve. Stanje ure lahko preprosto delite s prijatelji in družino. Od te aplikacije pa ne pričakujte nobenega ognjemeta, saj se ura, ustavi, ko pride na nastavljen čas.

Aplikacija Countdown


Aplikacije priročno deluje z vašim Apple koledarjem, saj jo lahko prilagodite vsem vaših dogodkom. Oštevanje do najljubših dogodkov lahko ponazorite s fotografijami, različnimi barvami ter pismo. Omogoča pa tudi izbor različnih skladb, ki jih prilagodite glede na dogodek.

Aplikacija Countdown D


Aplikacija omogoča povezavo s virtualnim pomočnikom Siri. Gre za minimalistično zasnovo, ki prav tako omogoča različne nastavitve in opomnike za vse prihajajoče dogodke. Ustvarite lahko odštevanje do vašega rojstnega dne, počitnic, poročne slovesnosti ali katerega koli drugega dogodka v vašem življenju.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.