fbpx

Črne “skinny jeans” so nazaj: 8 načinov, kako kombinirati ozke črne kavbojke

Foto: hm.com

Ljubiteljice jeansa se lahko razveselite - črne ozke kavbojke oz. takoimenovane skinny jeans so zopet v modi. In ker se prilegajo tako elegantnim kot športnemu in sproščenemu kot elegantnemu stilu, ni dvoma, da boste našli način, kako jih vključiti v svoj stil oblačenja. Pripravili smo vam 8 idej za modne kombinacije s črnimi skinny jeans.

1. Visoki škornji

Visoki škornji se z ozkimi kavbojkami ujemajo odlično, poudarili pa bodo tudi vašo postavo. Z njimi boste poskrbeli za eleganten zimski outfit, ki ga lahko dopolnite s črnim plaščem, spodaj pa si oblečete blazer.


2. Gležnjarji

Za bolj vsakodnevno eleganco lahko visoke škornje zamenjate z gležnjarji. Najbolj enostavna izbira, ki se bo ujemala z vašimi kavbojkami, so črni gležnjarji, lahko pa se odločite za barvo, ki je enaka barvi vašega zgornjega oblačila, torbice ali drugih modnih dodatkov ali pa- sploh če ste rjavolaska- celo las.


3. Superge

Črne skinny jeans se odlično ujemajo tudi s športnim oz. sproščenim stilom, sploh če ste se odločili za strgane kavbojke.
Taka kombinacija bo izgledala najbolje z usnjeno jakno, čez katero si potem nadenete puhasto jakno bolj športnega videza.


4. Čevlji z visoko peto

Odprti čevlji z visoko peto pozimi niso najprimernejša izbira, če boste dan preživeli zunaj, vendar pa nanje nikar ne pozabite, če se odpravljate na elegantno zabavo v notranjih prostorih.
Outfit boste elegantno zaključili, če si za zgornji del oblačil izberete blazer ali belo srajco.


5. Kombinacije s pasom

Črnim kavbojkam boste elegantno noto dodali tudi, če jih zapnete s pasom. Vaš pas naj se barvno ujema s čevlji in torbico, če pa ste izbrali pas v živih barvah, potem poskrbite, da bodo vaši čevlji in torbica v podobnih, nevpadljivih tonih.


6. Črno-bel outfit

Črne skinny jeans vam ponujajo široko izbiro barv za vaša druga oblačila, vendar pa za eno najbolj klasičnih kombinacij še vedno velja kontrast med črno in belo. Predlagamo, da v beli barvi izberete srajco ali majico in obutev, v črni pa jakno ali plašč.


7. Črna od glave do pet

Med klasične kombinacije se uvršča tudi črna od glave do pet, ki velja tudi za eno najbolj elegantnih. Črno lahko v outfit poleg oblačil vključite tudi preko modnih dodatkov, kot so torbica, sončna očala, kapa ali klobuk itd.


8. Kombinacija s sivo

Sploh če so vaše kavbojke v spranem odtenku črne, bodo izgledale čudovito v kombinaciji s sivo. Za še večje ujemanje lahko poskrbite s sivim plaščem s črnimi gumbi ali zadrgo in črno torbico ali drugimi modnimi dodatki.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!